Αγαπητοί αναγνώστες

To Notepaper είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας απόψεων μακριά από την αναπαραγωγή της ειδησεογραφίας. Προτιμούμε να καταθέτουμε μέσω αρθρογραφίας απόψεις και επιχειρήματα. Υπάρχουν βέβαια και ειδήσεις, συνοδευόμενες πάντα από ένα μικρό ή μεγαλύτερο σχόλιο που διατηρούν ενεργή την επαφή μας με τα τεκταινόμενα και δίνουν αφορμή για αρθρογραφία.

Οι συνεργάτες-αρθρογράφοι του Notepaper προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα πολιτών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και εργαζόμενων με κοινό χαρακτηριστικό τη θέληση για παρέμβαση και την προτίμηση του επιχειρήματος έναντι των βεβαιοτήτων. Όλοι τους με πολιτική άποψη και ενδεχομένως και προτιμήσεις ιδεολογικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, μέσα από την αρθρογραφία τους αναδεικνύουν όψεις ζητημάτων που εκτιμούν ως σημαντικές. Αναλύουν, επιχειρηματολογούν, παραθέτουν και από εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του αναγνώστη να κρίνει.
Αυτοσκοπός μας δεν είναι η αντικειμενικότητα αλλά μια υποκειμενική θέαση των γεγονότων βασισμένη όμως σε επιχειρήματα και έγκυρους συλλογισμούς.
Εδώ μπορείτε να τους γνωρίσετε καθώς μαζί με τα λίγα λόγια που συνοδεύουν τα πρόσωπα υπάρχουν και προσωπικά τους links που ολοκληρώνουν το προφίλ τους

Αρθρογράφοι

photo

Αλέξανδρος Παπουτσής

photo

Σόλων Χανιώτης

photo

Γιώργος Κοσματόπουλος

photo

Νίκος Παπαϊωάννου

photo

Λεωνίδας Τέλιος

photo

Αναστάσιος Ουλής

photo

Χρήστος Μυτιλινιός

photo

Σάμι Γαράιμπε

photo

Διονύσης Μαγουλάς

photo

Αλέξανδρος Σπανούδης

photo

Φάνης Ουγγρίνης

photo

Suspect